World Trade Center Helsingborg

Med World Trade Center i Oceanhamnen skapar vi nu Helsingborgs bästa mötesplats för internationell handel, där medarbetare, ledare, företag och nätverk kan utvecklas. Vi är nämligen övertygade om att när människor utvecklas och handel växer, växer också företag och välstånd. Läget som etableras i Oceanhamnen kommer bli Sveriges hetaste affärsdistrikt. Det är därför ingen slump att Midroc valt att etablerat World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen.  

Kontorslokaler som ger dig världens affärsmöjligheter

Dra nytta av affärsmöjligheterna i världens mest kända nätverk för internationell handel, med över en miljon företag i 88 länder. Lägg till ett smart servicekoncept som gör det enkelt att växa med verksamhetsanpassade kontorslokaler. Addera sedan en anslående byggnad som blir Helsingborgs ansikte mot världen precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborg Central. Då förstår du att WTC Helsingborg i Oceanhamnen kommer att bli en kontorsbyggnad utöver det vanliga. Läs mer om WTC konceptet här.

Internationell känsla

I WTC Helsingborg präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. Blicka ut över Sundet, båtarna och kontinenten. Slå dig ner på uteserveringen intill vattnet. Ta del av utbudet i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen precis vid havet, fem minuters promenad från Helsingborg Central.

World Trade Center, mycket mer än kontorslokaler

Inom ramen för WTC arrangeras seminarier, event och utbildningar som rör internationell handel, tillväxt, ledarskap och finansiering. Och med WTC Growth Concept har du möjlighet att börja med en enskild arbetsplats och expandera till ett helt våningsplan.

En ny stadsdel, precis vid hamninloppet

Oceanhamnen är en ny stadsdel som håller på att växa fram vid Helsingborgs hamninlopp. Med bostäder, kontor, restauranger och handel precis vid havet, ett stenkast från Helsingborgs centralstation. En ny vackert svepande gång- och cykelbro kommer förbinda stadsdelen med stationen och skapar närhet till centrum.

Oceanhamnen blir ett av Helsingborgs bästa lägen att bo och arbeta i, med närheten till vattnet och den fria utsikten. Med stationen precis intill och bra cykelvägar är det perfekt för dig som pendlar. Och i och med att du som hyresgäst i WTC har tillgång till lokaler i både Lund och Malmö skapar det möjligheter till effektivt distansarbete som passar dina behov. WTC Helsingborg blir en byggnad med internationell känsla i ett läge som stärker både ditt varumärke och din attraktionskraft som arbetsgivare.  

Läs mer om WTC Helsingborg i Oceanhamnen

Omfattning

Total lokalyta: 10 000 kvm

13 våningar

Höjd 52,3 meter

 

Parkering i källarplanet

 

Inflyttning

2020

Kontakt

Marina Palm

010-470 74 52

marina.palm@midroc.se