World Trade Center Helsingborg - nytt kontor på Oceanpiren

Längst ut på pirspetsen i Oceanhamnen utvecklar Midroc ett nytt World Trade Center. Ett unikt waterfront läge där ditt nya kontor ligger intill havets början och slut.

 

Där människor möts skapas nya idéer och affärer

För företag som har handel i fokus och som söker sig till ett större sammanhang för att ta nästa steg på tillväxtresan, är Word Trade Center ett självklart val. WTC konceptet bygger på “shared economy” där företagen blir sammanlänkade genom World Trade Centers Association. Med en mångfald bland företagen som har WTC som sin arbetsplats, kompletteras kompetenser och bidrar till en arbetsplats som främjar affärer. Ta delav förstklassiga företagstjänster som gemensam reception, konferenceavdelning, facility management tjänster, restauranger och medlemskap i WTC Business Club. Låt din verksamhet bli del av ett världsomspännande nätverk för handel med hela 334 World Trade Centers runt om i världen. 


 

Vi tar världen närmare våra kunder

Läget som etableras i Oceanhamnen kommer bli Sveriges hetaste affärsdistrikt. Det är därför ingen slump att Midroc valt att etablerat World Trade Center Helsingborg på Oceanpiren. Oceanhamnen blir en ny stadsdel med planerat för 32 000 kvadratmeter kontor och drygt 340 bostäder med butiksytor i bottenplan. En arkitektonisk gång- och cykelbro kommer förbinda stadsdelen med Knutpunkten (Helsingborg Centralstation) och du förflyttar dig till fots på 5 minuter mellan WTC och Knutpunkten. Eller så hämtar du ut en Segway i den gemensamma receptionen för att ta en åktur in till Centrum. 

Oceanhamnen under omvandling

Staden arbetar nu för att omvandla den tidigare industrihamnen till stadsbebyggelse. Planarbetet ingår som en del i stadsförnyelseprojektet H+. Inför genomförandet av tilltänkt stadsbebyggelse restaurerar och förstärker Helsingborg stad kajerna på Oceanpiren samt bygger ut vatten- och avloppsledningar ut till Oceanpiren. 
Torg med sittplatser i solen, en park i torrdockan för lek och kajpromenader vid bryggorna i solnedgången inbjuder till en plats man vill stanna kvar på.

Omfattning

Total lokalyta: 10 000 kvm

13 våningar

Höjd 52,3 meter

 

Parkering i källarplanet

 

Inflyttning

2020

Kontakt

Marina Palm

010-470 74 52

marina.palm@midroc.se