Projektledare Marknad Bostad

Midroc Properties utvecklar, bygger och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi söker nu en Projektledare till gruppen som utvecklar bostäder, med placering i Malmö.

Vill du följa med på Midrocs resa mot en bättre framtid? Du blir en del av en organisation som vill ligga i framkant när det gäller bostadsutveckling, och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka marknadsprojekten från början till slut.

Midroc är i en spännande expansionsfas med många nya bostadsprojekt och behöver nu förstärka marknadsavdelningen med en operativ Projektledare. Du ingår i ett team med två andra projektledare i gruppen Marknad Bostad som servar bolagets varumärken i Sverige och du rapporterar till Teamledaren för Marknad Bostad.

Om rollen

Projektledaren ansvarar för att självständigt serva hela affärsområdet Bostad med stöd inom marknadsföring och kommunikation. Ansvaret innefattar hela processen, från analys, planering och budget, till projektledning, produktion och uppföljning.  

I arbetsuppgifterna ingår att projektleda och koordinera arbetet med att ta fram effektiv och värdeskapande marknadskommunikation i tryckt och digital form. Du gör marknadsplaner och leder marknadsmöten, men arbetar även operativt med att säkerställa en hög kvalitet på producerat marknadsmaterial. I uppdraget ingår att uppdatera information om projekt och fastigheter i företagets olika kanaler såsom hemsidor, kampanjsidor, nyhetsbrev och i sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra och upphandla externa resurser som kommunikations- och reklambyråer samt frilansande konsulter.  

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning på en marknadsavdelning eller en reklambyrå. Du har en god stilistisk och estetisk känsla och är van vid att arbeta proaktivt och självständigt. Du är en fena på marknadsföring i digitala och sociala medier. Som person är du självgående, strukturerad och stresstålig; duktig på att nätverka och skapa relationer, både internt och externt. Det är ett extra plus om du har erfarenhet från bostads- eller fastighetsbranschen.

Du har en akademisk utbildning med marknadsföringsinriktning alternativt medie- och kommunikationsvetenskap eller annan relevant utbildning inom marknadskommunikation. Det krävs att du har goda kunskaper i Officepaketet, Adobe Acrobat Pro och något webbpubliceringsverktyg, och det är meriterande om du har erfarenhet av Capitex/Vitec. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, i både tal och skrift.

Midroc ser positivt på mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund. Mångfald skapar dynamik och nya perspektiv. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Tjänsten söker du genom att registrera dig på experis.se och söka via länken. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rikard Karlsson på 040-660 36 18 eller rikard.karlsson@se.experis.com

Mer information om Midroc finns på: www.mpd.midroc.se