Nu söker vi Projektchef till vår bostadsutveckling

Midroc Properties utvecklar, bygger och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi söker nu en Projektchef till gruppen som utvecklar bostäder, med placering i Malmö.

Som Projektchef ansvarar du tillsammans med Affärschefen för två-tre samtidigt pågående bostadsprojekt. Du ansvarar för helheten i projekten samt får operativt ansvar för systemhandlings- och uppförandeskedet. I samarbete med din Affärschef arbetar du med projekten även under programhandlingsskedet. Du handlar upp konsulter och entreprenörer, och ansvarar för projektens budget och att tidplanen hålls. Under projektens olika faser är du ansvarig också för dokumentation och uppdatering i affärssystemen.

Du kommer att ingå i en organisation som utvecklar nya bostäder och kommersiella ytor i Malmö och Lund med omnejd. Arbetet leds av en Affärschef och gruppen består av Projektchefer och Säljare som arbetar med stöd från marknad-, juridik- och ekonomifunktioner inom bolaget.

Du kommer att verka på ett huvudkontor i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har minst 5 års erfarenhet av liknande befattning, och att du har en civilingenjörsexamen från Väg- och vattenbyggnad. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet från entreprenadsidan.

Drivkraft, noggrannhet, initiativförmåga och stort engagemang är egenskaper vi sätter stort värde på. Du är prestigelös och rak i din kommunikation. Utvecklingsorienterad och är villig att arbeta ”högt och lågt”. Du måsta vara självgående, analytisk och inte vara i behov av färdiga strukturer.

Placeringsorten är Malmö, och resor i regionen ingår. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

  • Spännande uppdrag samt möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.
  • Trevliga kollegor där vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor.
  • Goda möjligheter att samarbeta och bygga ett starkt nätverk inom Midroc-koncernen.

Midroc Properties ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3 600 medarbetare och omsatte under 2016 5,6 miljarder kronor.

I denna rekrytering samarbetar Midroc Property Development med RC Professional Search

Du är välkommen att skicka din ansökan till Rita Smedberg, rita@professionalsearch.se, senast den 22 november 2017.