Magiska möjligheter

Magiska möjligheter inom fastighetsutveckling och förvaltning av mark, bostäder och kommersiella lokaler. Midroc är med dig i dina projekt, både på jobbet och privat.

Vårt erbjudande inom fastigheter och bostäder omfattar:

Markutveckling

I attraktiva lägen lägger vi grunden för en lönsam investering baserat på säkra prognoser och tydliga processer. Vi ser det som lägesmagi.

Bostäder

Ditt hem speglar din livsstil. Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi ser det som bomagi.

Kontor

Arbetsplatsen är en viktig symbol för ditt företags varumärke på en arbetsmarknad där många tävlar om de bästa förmågorna. Vi är en partner som värnar om ditt varumärke och utvecklar din affär med inspirerande kontorslokaler och hög servicenivå. Vi ser det som jobbmagi.

Fakta

Midroc Property Development utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi jobbar från idé till färdig fastighet.  

Vi utvecklar bostads- och hyresrätter i Skåne, Växjö, Storstockholmsområdet och Uppsala. 

Vi utvecklar också kontor, hotell, butikslokaler och lokaler till offentlig verksamhet, främst i Skåne och Storstockholm. Vi driver även World Trade Center Malmö, och utvecklar World Trade Center i Lund och Helsingborg. Totalt förvaltar vi ca 180 000 kvadratmeter, varav merparten är kommersiella lokaler. 

I samarbete med kommuner utvecklar vi detaljplaner för större markområden till färdiga byggrätter klara för byggnation.

Projektportföljen omfattar idag 810 000 kvm byggrätter med en projektvolym om ca 21 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Midroc Property Development ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 3 600 och omsättningen över 5,6 miljarder kronor. 

Läs mer om Midrocs verksamhet i Annual Review och kundtidningen Linq.