Midroc utvecklar nytt kontorshus i Västra Hamnen

I Västra Hamnens främsta affärscentrum kommer Midroc uppföra ett unikt premiumkontor i absolut havsläge – Välkommen till World Trade Center Malmös nya kontorsbyggnad.

Precis vid vattnet, med utsikt över Öresundsbron, Köpenhamn och småbåtshamnen bygger World Trade Center Malmö sin tredje kontorsbyggnad. En glittrande diamant fylld av möjligheter för företag som vill arbeta modernt, mänskligt och miljövänligt. För att inte tala om takterrasser mot Öresund och en underbar restaurang i bottenvåningen.  Dessutom får du tillgång till världens handel genom World Trade Centers koncept, unika service och nätverk. 

I den unika sjuvåningsbyggnaden, ritad av Anders Blomqvist på Horisont Arkitekter, finns möjlighet att hyra allt från ett våningsplan på 630 m2 till mindre kontorsrum för små företag. I källarplan finns en smart sportdepå med omklädning och dusch. Och runtomkring breder hela Västra Hamnens service, butiker, restauranger och hotell ut sig. Missa inte den här möjligheten att ge dina affärer bättre utsikter.

Inspiration och kompentensutveckling

Propellergatan blir en del av World Trade Center Malmö vilket gör att du kommer ha tillgång till unika utbildningar, seminarieroch event. Utbildningarna genomförs i samarbete med strategiskt utvalda och kvalitetssäkrade partners. Dessutom blir du en del i ett lokalt nätverk som träffas med jämna mellanrum när vi arrangerar nätverksträffar för alla som sitter i World Trade Centers byggnader i Västra Hamnen.

Affärer görs där företag trivs.

World Trade Center Malmös nya kontorsbyggnad uppförs i Västra hamnens främsta affärscentrum. En företagsnod med internationell atmosfär, inramad av allt det som kännetecknar en bekväm vardag: Goda kommunikationer, parkeringsgarage, skrädderi, kemtvätt och nybyggt hotell på armlängds avstånd; samt högklassiga restauranger; banker och gym. Allt samlat i ett av Malmös tryggaste områden.