World Trade Center Helsingborg - nytt kontor på Oceanpiren

Längst ut på piren i den nya stadsdelen Oceanhamnen utvecklar Midroc ett nytt kontorshus, World Trade Center Helsingborg.

När du hyr en kontorslokal i World Trade Center blir ditt företag en del av ett världsomspännande nätverk för internationell handel. Med 334 World Trade Centers i 92 länder har du tillgång till både kontakter och information som får ditt företag att växa. Eller som vi brukar säga: ”We know people who know people, everywhere!”

Idag har World Trade Center en filial i Helsingborg där man med ett abonnemang får tillgång till stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/the, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Givetvis har du även tillgång till fritt wi-fi och multifunktionsskrivare med scanning och kopiering.

Läs mer på: wtchelsingborg.se

Oceanhamnen under omvandling

Staden arbetar nu för att omvandla den tidigare industrihamnen till stadsbebyggelse. Planarbetet ingår som en del i stadsförnyelseprojektet H+. Inför genomförandet av tilltänkt stadsbebyggelse restaurerar och förstärker Helsingborg stad kajerna på Oceanpiren samt bygger ut vatten- och avloppsledningar ut till Oceanpiren.

I Oceanhamnen planeras för drygt 340 bostäder med butiksytor i bottenplan, 32 000 kvadratmeter kontorslokaler med färjorna inpå knuten, 3 500 kvadratmeter handel/service i bottenplan, en arkitektonisk gång- och cykelbro som förbinder stadsdelen med Knutpunkten, ett torg med sittplatser i solen, en park i torrdockan för lek och en kajpromenad med bryggor för promenader i solnedgången.

Omfattning

Total yta: 12 000 kvm

13 våningar

Höjd 52,3 meter

 

Parkering i källarplanet

 

Inflyttning

Hösten 2020

Kontakt

Marina Palm

010-470 74 52

marina.palm@midroc.se