• Midroc utvecklar Söder i Helsingborg

  Midroc Property Development har utvecklat ett nytt stadsmässigt kvarter på Söder i Helsingborg. Kvarteret kallas Metropol och den nya bebyggelsen kommer att inrymma hotell, bostäder samt kontors- och butikslokaler. De båda byggnaderna är på ca 29 000 kvadratmeter.

 • Ny hotell- och kongressanläggning i Helsingborg

  Midroc bygger hotell- och kongressanläggning och bostäder på Helsingborgs bästa plats. Precis vid kajkanten, mitt i City, ska Midroc bygga en levande stadsdel med hotell- och kongressanläggning, restauranger, caféer, butiker och bostäder.

 • Möten, människor och magi. Vi erbjuder möjligheterna.

  Väljer du The Edge i Hyllie flyttar du mer än bara ditt kontor. Både ditt varumärke och dina medarbetare hamnar i ett bättre läge. Den ikoniska arkitekturen säger något om vilka som väljer att sitta här. Från takträdgården har du 360 graders panorama – ut över hav och ändlösa rapsfält. Och när skymningen faller, tänds ljusen längs den danska kusten. Det ger möjlighet till stunder av magi, en helt vanlig måndag på jobbet.

 • Nya utsikter för dina affärer

  I Västra Hamnens främsta havsläge uppför Midroc ytterligare ett premiumkontor. Välkommen till World Trade Center Propellergatan.