• Midroc utvecklar Söder i Helsingborg

  Midroc Property Development har utvecklat ett nytt stadsmässigt kvarter på Söder i Helsingborg. Kvarteret kallas Metropol och den nya bebyggelsen kommer att inrymma hotell, bostäder samt kontors- och butikslokaler. De båda byggnaderna är på ca 29 000 kvadratmeter.

 • World Trade Center Helsingborg

  Med World Trade Center i Oceanhamnen skapar vi nu Helsingborgs bästa mötesplats för internationell handel, där medarbetare, ledare, företag och nätverk kan utvecklas. Vi är nämligen övertygade om att när människor utvecklas och handel växer, växer också företag och välstånd. Läget som etableras i Oceanhamnen kommer bli Sveriges hetaste affärsdistrikt. Det är därför ingen slump att Midroc valt att etablerat World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen. 

 • Ny hotell- och kongressanläggning i Helsingborg

  Midroc bygger hotell- och kongressanläggning och bostäder på Helsingborgs bästa plats. Precis vid kajkanten, mitt i City, ska Midroc bygga en levande stadsdel med hotell- och kongressanläggning, restauranger, caféer, butiker och bostäder.

 • Möten, människor och magi. Vi erbjuder möjligheterna.

  Väljer du The Edge i Hyllie flyttar du mer än bara ditt kontor. Både ditt varumärke och dina medarbetare hamnar i ett bättre läge. Den ikoniska arkitekturen säger något om vilka som väljer att sitta här. Från takträdgården har du 360 graders panorama – ut över hav och ändlösa rapsfält. Och när skymningen faller, tänds ljusen längs den danska kusten. Det ger möjlighet till stunder av magi, en helt vanlig måndag på jobbet.

 • Nya utsikter för dina affärer

  I Västra Hamnens främsta havsläge uppför Midroc ytterligare ett premiumkontor. Välkommen till World Trade Center Propellergatan.