En spännande fastighetsportfölj.

I vår verksamhet ingår förvaltning av Midrocs egna fastigheter som en naturlig del. Beståndet är främst koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Midroc har ca 190 000 kvm uthyrningsbara lokaler i egna fastigheter. Kontorsfastigheter dominerar, men i portföljen finns även handels-, industri- och lagerfastigheter. Vi har också ett litet bestånd av bostäder.

Läs mer om våra fastigheter i menyn till vänster.

Kontakta oss gärna om du vill veta mera!

 • Vacker sekelskiftesvilla i WTC Lund

  Midroc förvärvade fastigheten 2006 som fram till dess fungerade som bostadshus. Vi byggde under 2008 om fastigheten till kontor. Den är belägen i nya World Trade Center Lund, nära Råby trafikplats.

 • World Trade Center Malmö, Jungmansgatan

  World Trade Center Malmö består av två kontorsbyggnader, varav den här ligger på Jungmansgatan i Västra Hamnen. Fastigheten har ett utmärkt profilläge i hörnet mellan Västra och Södra Varvsgatan och fin utsikt över Öresund.

 • MODERNA KONTORSLOKALER NÄRA STUREPLAN

  Fastigheten Landbyska Verket 8-9 består av två delar, varav den här byggnaden ligger alldeles intill Humlegården, på en gata utan genomfartstrafik.

 • MED UTSIKT ÖVER HUMLEGÅRDEN

  Fastigheten Landbyska Verket 8-9 består av två delar, varav den här byggnaden ligger vid Engelbrektsplan, på ett utmärkt läge utmed Birger Jarlsgatan.

 • Centralt belägen fastighet med en spännande historia

  Fastigheten ritades av arkitekt Ivar Tengbom och uppfördes 1929-1931 som Tändsticksbolagets huvudkontor på uppdrag av Ivar Kreuger. Landets skickligaste hantverkare och konstnärer bjöds in för att tillsammans skapa ett enastående hus, med stor omsorg om varje detalj.