Kombinera stadsliv med en promenad i parken. Vi erbjuder möjligheterna.

Midroc utvecklar ett nytt bostadshus med 23 lägenheter nära centrum i Solna men med grönska ända in på knuten. Med närheten till både service och kommunikationer, erbjuder vi ett unikt boende som förenklar vardagen.

Huset blir fyra våningar högt och med vindsvåningar med terrass och milsvid utsikt. Bostäderna har 1-4 rum och kök, med högkvalitativa materialval och genomtänkta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong, takterrass eller uteplats. Flertalet av lägenheterna i Hannebergsparken har kvällssol på sina balkonger och uteplatser, varav många med fantastisk utsikt över takåsarna. I anslutning till entrén finns även parkeringsmöjligheter

När du står i denna lugna och lummiga återvändsgata, som Sagagatan är, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få hundra meter från Solna Centrum. Det innebär att du med bara ett par minuters promenad, har tillgång till det mesta; affärer, restauranger, gym och badhus samt vardagsservice såsom skolor, bibliotek, apotek, polisstation och vårdcentral.

Anmäl ditt intresse redan nu eller läs mer om projektet på länkarna till höger!

Notar Nyproduktion säljer bostäderna på uppdrag av Midroc.

Omfattning

23 lägenheter


Plats

Hannebergsparken, Solna

 

Status

Till salu

 

Byggstart

Preliminärt vintern 2016/17

Intresseanmälan 

Mer om projektet 

Kontakt

Marcus Olson Ehn

Fastighetsmäklare på Notar

0730-30 90 30

marcus.oe@notar.se