Midroc utvecklar bostäder i Oceanhamnen i Helsingborg

Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. 49 bostäder utformade som både townhouse, loftbostäder och lägenheter med 1-4 RoK. Här ges möjlighet för mångfald och spännande möten. Balkonger med mini-växthus och en grönskande innergård med plats för umgänge ger skön harmoni i vardagen. Ett funktionellt boende som ger tid över till odling, livet på kajen, cykelturer och annat som ger bättre balans i livet.

Det kommer också finnas möjlighet att bedriva verksamhet i lokaler i gatuplan - kanske ett "Coffice" eller en butik? Med en trevlig gång-och cykelbro från centrum, kommer Oceanhamnen att attrahera många människor som vill komma närmare både vattnet och Världen. Och med bara 300 meter till Knutpunkten och övriga kommunikationsmöjligheter, tar de boende sig smidigt till både när och fjärran. 

Vill du ha närheten till Världen och stor-Köpenhamn och samtidigt njuta av ett modernt boende med kvalitet och hållbarhet lokalt i Helsingborg med bästa havsläge? Vi erbjuder möjligheterna.

Omfattning

42 bostäder (37 som bostadsrätter och 5 Stadsradhus som äganderätter och 1 lokal)

Parkeringsgarage och cykeldepå

 

Adress

Oceanpiren, Helsingborg

 

Status

Planerat

 

Säljstart

Preliminärt Q1 2018

 

Inflyttning

Preliminärt 2020

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20

pia.forne@midroc.se