Ditt drömboende vid hav och strand. Vi erbjuder möjligheterna.

I bästa strandläge i Borstahusen, utvecklar Midroc nya premiumboenden i parhus, radhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. I Borstahusen kan du få allt detta och mycket därtill.

Midroc utvecklar nu bostäder i området Strandbyn, alldeles vid vattnet. Närmast havet bygger vi 13 exklusiva parhus och straxt innanför blir det 17 radhus. Som kronan på verket bygger vi även 12-13 bostadsrätter i högsta standard på vars uteplatser och balkonger du kommer njuta av havets friska fläktar och utsikten över Danmark.

Landskrona kommun satsar stort på det goda livet – här finns bl a utegym, Spa, vandringsleder, fantastiska cykelvägar, beachvolleyboll och en 36-håls golfbana. Och i närområdet finns spännande utflyktsmål för både stora och små. Kanske en båttur till natursköna Ven och Tycho Brahes observatorium för de nyfikna? Inom kort öppnas även en helt ny internationell skola  i Borstahusen - Engelska Skolan, med klasser F-9. Som alternativ finns även Säbyholms Montessoriskola som ligger naturskönt omgiven av en vacker herrgårdspark och rogivande grönområden.

I Borstahusen bor du nära naturen men ändå i ett unikt kommunikationsläge. För den bilburne ligger motorvägen 5 minuter bort, och för tågpendlaren ligger Landskronas tågstation på bekvämt cykel-eller bussavstånd. Inom en timme når du dessutom tre flygplatser (Ängelholm, Sturup och Kastrup)!

Gör en intresseanmälan via länken till höger med en gång så kontaktar vi dig så snart säljstarten närmar sig.
Vill du veta mer om Borstahusens utveckling framöver, klicka in på kommunens sida i länken till höger "Bo i Borstahusen".

Omfattning

Etapp 1: 13 parhus i strandläge
Etapp 2: 17 bostadsrätter
Etapp 3: 17 gatuhus 


Plats

I bästa strandläge i nya området Strandbyn


Status

Planerat

 

Tidsplan Etapp 1

Säljstart: Q1 2018
Byggstart: Prel. sommaren 2018
Inflyttning: Prel. Q4 2019 

Kontakt

Pia Forne

010-470 74 20

pia.forne@midroc.se