Dansk arkitektur i nya Hyllie. Vi erbjuder möjligheterna.

En ny, hållbar stadsdel växer fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som kan ta dig till hela världen. På Sagas Gränd i Hyllie utvecklar Midroc 16 bostadsrätter i form av tvåplans townhouse med inflyttning redan i december 2017. Inredning och utrustning har valts med omsorg för att värna om miljön och samtidigt skapa en bättre boendekänsla med tryggheten i fokus.

En oas i händelsernas centrum

Med tåg från Hyllie når du centrala Malmö på tre minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på tretton. Vill du till Lund eller Köpenhamn tar resan ca tjugo minuter. Centralare än så är det svårt att bo i Öresundsregionen. Samtidigt är Hyllie en lugn plats, med välplanerade parker och grönområden för lek, motion och avkoppling. Ett nät av gång- och cykelvägar tar dig både närmre stadens centrum och längre ut i naturen.

Balkong eller uteplats

Hyllie Townhouse är 16 unika stadsradhus om cirka 100 kvadratmeter vardera, fördelade på två etage. Här kommer du att kunna njuta av lyxiga frukostar och trevliga middagar – på uteplatsen eller balkongen mot den lummiga och blomstrande innergården, beroende på vilken av bostäderna du väljer.


Personligt och originellt

Hyllie Townhouse är ett boende för dig som vill ha ett personligt hem. Den danska arkitekturen med sin kärlek till detaljerna ger en tydlig premiumkänsla. Husens uttrycksfulla exteriör markerar att detta är bostäder som skiljer sig från mängden. 

Townhousen är ritade av de danska arkitekterna Juul & Frost och är helt unika i sitt slag! Enkla former, rena linjer, harmoniska proportioner och vackra naturmaterial gör att dansk arkitektur efterfrågas världen över.

Stig in i ditt nya hem och upplev rymden, ljuset – och en minimalistisk, men ändå personlig design. 

 

Hyllie är på god väg att bli en hållbar stadsdel med internationella förtecken, intressant arkitektur och vackra parker. Fullt utbyggd kommer stadsdelen att rymma 8 000 bostäder och nästan lika många arbetsplatser.