Hyllie Corner - granne med kontinenten

Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.

Hyllie Corner blir en signaturbyggnad i Malmös mest expansiva stadsdel. På bästa läge i ett av de södra hörnen av Hyllie Allé bygger vi 76 bostadsrätter i varierande utformning och storlekar ända upp till 147 kvm.

Med tåg från Hyllie når du centrala Malmö på tre minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på tretton. Vill du till Lund eller Köpenhamn tar resan ca tjugo minuter. Ett nät av gång- och cykelvägar tar dig enkelt både närmre stadens centrum och längre ut i naturen. För den bilburne tar man sig kvickt ut på antingen motorväg eller ringleder. Centralare än så här är det svårt att bo i Öresundsregionen.

Gör en intresseanmälan direkt, så får du vår inbjudan till säljstarten den 19:e april, då vi berättar mer om bostäderna.

Hyllie är på god väg att bli en hållbar stadsdel med internationella förtecken, intressant arkitektur och vackra parker. Fullt utbyggd kommer stadsdelen att rymma 8 000 bostäder och nästan lika många arbetsplatser.