Bättre balans i livet. Vi erbjuder möjligheterna.

Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara 10 minuter bort - läget för Bulltofta Friluftsstad är verkligen valt med omsorg. Den nya stadsdelen är perfekt för dig som vill få ut mer av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.

Här bor du granne med Bulltofta rekreationsområde, 75 hektar grönskande park som inbjuder till såväl fotboll, tennis och bangolf som löpning, sköna skogspromenader och pulkaåkning. Livets alla måsten klarar du enkelt av på nära håll: det finns gott om förskolor och skolor, livsmedelsbutik, bank och snabbmatsrestaurang hittar du ett par minuters promenad bort och i områdets egna centrum planeras allt från caféer och mindre butiker till frisör, apotek och vårdcentral.

Säljstart för bostadsrättsföreningen Skogsstigen 
Den 1 mars säljstartade vi nästa etapp i Bulltofta Friluftsstad. 39 bostäder på 1-4 rum och kök. Läs mer om projektet på länken till höger! 

Snart säljstart för bostadsrättsföreningen Skogsstigen 2
I höst säljstartar vi nästa etapp av Skogsstigen. Håll utkik!

Bostadsrättsföreningen Skogsdungen
Nu är alla bostadsrätterna i Brf Skogsdungen sålda. Vi hänvisar alla till vår nästa etapp Brf Skogsstigen, där vi har ett antal lägenheter kvar. 

Omfattning

Ca 500 planerade bostäder:

  • Bostads- och hyresrätter, flerbostadshus och radhus

Dessutom:

  • Kontor, butiker, förskola och parkeringshus


Tid för inflyttning

Löpande från årsskiftet 2017/2018 allteftersom projekten färdigställs

Mer om bostäder i 

Intresseanmälan lokaler 

Kontakt

Liselott Wickzén

010-470 74 13

liselott.wickzen@midroc.se