Bostäder för livet du vill leva, varje dag.

Ett aktivt liv är härligt, men att koppla av är nödvändigt. Ett enkelt och bekvämt hemmaliv ger den energi som behövs för jobbet, familjen och fritiden. I områden där du vill bo bygger vi hem med allt du kan önska dig.

Vi är delaktiga i utvecklingen av städer genom att erbjuda bostäder där du kan skapa ditt drömhem. Redan från början är design och funktion väl genomtänkt för att passa din livsstil, hur den än ser ut. 

Du kommer antagligen att tilltalas av att din nya bostad inte ser ut som alla andra och njuta av närheten till aktiviteter och service.

Är det drömboendet du söker? Vi erbjuder möjligheterna. 

Kontakta oss

 • Havsutsikt och stadspuls i Söders hjärta. Vi erbjuder möjligheterna.

  I Helsingborgs citys södra kvarter, bara ett stenkast från Öresund, skapas just nu en ny levande stadsdel med många ansikten. Här är det nära till goda kommunikationer, där Knutpunktens nya södra uppgång bara ligger ett stenkast bort, och utbudet av mysiga restauranger är rikt.

 • Midroc utvecklar bostäder i Oceanhamnen i Helsingborg

  Längst ut på Oceanpiren utvecklar Midroc ett nytt bostadskvarter i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. 49 bostäder utformade som både townhouse, loftbostäder och lägenheter med 1-4 RoK. Här ges möjlighet för mångfald och spännande möten. Balkonger med mini-växthus och en grönskande innergård med plats för umgänge ger skön harmoni i vardagen. Ett funktionellt boende som ger tid över till odling, livet på kajen, cykelturer och annat som ger bättre balans i livet.

 • Ditt drömboende vid hav och strand. Vi erbjuder möjligheterna.

  I bästa strandläge i Borstahusen, utvecklar Midroc nya premiumboenden i parhus, radhus och bostadsrätter. Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än 20 minuters avstånd. I Borstahusen kan du få allt detta och mycket därtill.

 • Bättre balans i livet. Vi erbjuder möjligheterna.

  Malmös största parkområde alldeles utanför dörren och centrum bara 10 minuter bort - läget för Bulltofta Friluftsstad är verkligen valt med omsorg. Den nya stadsdelen är perfekt för dig som vill få ut mer av vardagen, hinna göra mer av sådant du tycker om och hitta balansen i livet.

 • Dansk arkitektur i nya Hyllie. Vi erbjuder möjligheterna.

  En ny, hållbar stadsdel växer fram i Malmö, med spännande arkitektur, härliga grönområden och kommunikationer som kan ta dig till hela världen. På Sagas Gränd i Hyllie utvecklar Midroc 16 bostadsrätter i form av tvåplans townhouse med inflyttning redan i december 2017. Inredning och utrustning har valts med omsorg för att värna om miljön och samtidigt skapa en bättre boendekänsla med tryggheten i fokus.

 • Hyllie Corner - granne med kontinenten

  Hyllie Corner är det perfekta boendet för dig som ständigt är på väg och älskar att upptäcka nya platser. Kastrups internationella flygplats ligger bara 13 minuter bort med tåg. Här kommer både långresan och spontana avstickare till Europas metropoler kännas nära till hands.

 • Plats att njuta utan en massa måsten. Vi erbjuder möjligheterna.

  På bästa läge, intill Stortorget och Stadsparken i centrala Trelleborg, utvecklar Midroc bekväma bostadsrätter i storlekarna 2–4 rum och kök. Det perfekta boendet för dig som vill njuta av livet utan en massa måsten. Här finns allt du behöver inom räckhåll!